Uge sex sex i aalborg

Og netop i denne uge - Uge Sex - er der ekstra fokus på emnet i 7.x fra Sofiendalskolen er taget til alternativ Uge Sex på Nordkraft i Aalborg. Uge Sex tilbyder gratis forløb og aktiviteter til sundheds- og seksualundervisning i grundskolen. Med afsæt i lærings- og fagmål sætter vi hvert år fokus på et  Termes manquants : aalborg. I forbindelse med Uge Sex kampagneugen blev der afholdt tre konkurrencer med i Frederikshavn vundet en lærerig tur med undervisning i Aalborg Zoo. I weekenden op til Uge Sex går Sex & Samfunds frivillige på gaden i Aalborg og quizzer forældre i, hvor godt de forstår det liv, deres børn lever.

I weekenden op til Uge Sex går Sex & Samfunds frivillige på gaden i Aalborg og quizzer forældre i, hvor godt de forstår det liv, deres børn lever. Støt Sex & Samfunds arbejde for mødres sundhed i Afrika Sex & Samfund støtter kvindegrupper i Kenya og Uganda som oplyser lokalsamfund om prævention. UGE SEX I forbindelse med Sex og Samfunds kampagne Uge SEX tilbyder skolesundhedsplejerskerne seksualundervisning i 9. klasserne på Aalborg.

AALBORG: Sig mig hvilken skole du går på, og jeg skal sige dig, hvad du ved om I udråbte organisationen uge 6 til at være Uge Sex. I weekenden op til Uge Sex går Sex & Samfunds frivillige på gaden i Aalborg og quizzer forældre i, hvor godt de forstår det liv, deres børn lever.

Sex og Samfund har udviklet en seksualundervisningspakke til Uge Sex- kampangen, som sjovt nok gennemføres i uge 6 på landets folkeskoler, specialklasser.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail