Tantra kursus massage i kalundborg

Tantramassage, Tantra Wellness og Sanserejser. Velvære og positiv følelsesmæssig aktivitet! Behandlinger både for mænd og kvinder - Massage plainclothesmovie.coṃ thiếu: kursus. Jeg har gennemført Kursuscenter Kildens 3-årige uddannelse som I / har jeg været 8 måneder i Hong Kong, hvor jeg har taget kurser i Hotstone Massage, Reflexology og har jeg været i Goa, Indien og uddanne mig til Traditionel Tantra Yoga Instruktør ( timer Yoga Alliance) Kalundborg. Lær at give en dejlig energigivende og sensuel Tantramassage, og oplev samtidig nogle skønne dage Prisen dækker ikke: færge og transport til/fra færge til kursus stedet. Book billet og se priser på: Færge fra Kalundborg. Tantra massage hos Sensia, ved Kalundborg og Valby/København valget er dit. Ring +45 for mere info/booking. Ledige tider på plainclothesmovie.coṃ thiếu: kursus.

Massage Kalundborg - Sensia

Tantra massage hos Sensia, ved Kalundborg og Valby/København valget er dit. Ring +45 for mere info/booking. Ledige tider på plainclothesmovie.coṃ thiếu: kursus. Jeg har gennemført Kursuscenter Kildens 3-årige uddannelse som I / har jeg været 8 måneder i Hong Kong, hvor jeg har taget kurser i Hotstone Massage, Reflexology og har jeg været i Goa, Indien og uddanne mig til Traditionel Tantra Yoga Instruktør ( timer Yoga Alliance) Kalundborg. Livetssted.

dk tilbyder PlusTantra Terapi, Massage og Individuelle Sessioner til kvinder, mænd og par. Samt afholder Tantra Kurser & Workshops. Plusliv. dk.

Livetssted. dk tilbyder PlusTantra Terapi, Massage og Individuelle Sessioner til kvinder, mænd og par. Samt afholder Tantra Kurser & Workshops. Plusliv. dk. Graviditetsmassage. Jeg har gennemført den 3 årige RAB godkendt massage- og samtale-terapeut uddannelse på Kursuscentret Kilden i Valby. Uddannelsen. Tantra massage hos Sensia, ved Kalundborg og Valby/København valget er dit. Ring +45 for mere info/booking. Ledige tider på plainclothesmovie.coṃ thiếu: kursus.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail