Sex og mænd sex

Mænd har behov for regelmæssig sex, og de vil helst selv tage initiativet. Sådan lyder et par af de myter, som sexologerne Jesper Bay-Hansen. Næsespray giver mænd lyst til sex. Et pust i næsen styrker sexlyst, øger potensen og giver kraftigere orgasmer. Den særlige næsespray, der. TIL MÆND, KVINDER, SINGLER OG PAR. Hvad tænder mænd og kvinder på? Er det kun mænd, der har sex på hjernen? Tænker kvinder lige så meget på sex. Der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder kan lide seksuelt. Få nogle praktiske råd til “første gang”.

TIL MÆND, KVINDER, SINGLER OG PAR. Hvad tænder mænd og kvinder på? Er det kun mænd, der har sex på hjernen? Tænker kvinder lige så meget på sex. Undersøgelsen viser dog, at mændene lige så gerne vil have sex, som de vil have et godt grin.

56 procent svarer, at det at grine gør dem. Mænd har behov for regelmæssig sex, og de vil helst selv tage initiativet. Sådan lyder et par af de myter, som sexologerne Jesper Bay-Hansen.

Der er stor forskel på, hvad mænd og kvinder kan lide seksuelt. Få nogle praktiske råd til “første gang”. TIL MÆND, KVINDER, SINGLER OG PAR. Hvad tænder mænd og kvinder på? Er det kun mænd, der har sex på hjernen? Tænker kvinder lige så meget på sex.

Undersøgelsen viser dog, at mændene lige så gerne vil have sex, som de vil have et godt grin. 56 procent svarer, at det at grine gør dem.

Lyst, størrelse og behov: Myter om mænd og sex | Søndagsavisen

Læs med, når sexolog Jakob Olrik afslører, hvad mænd ville ønske, at vi kvinder vidste om sex. Gå ikke glip af disse tips, som han vil knuselske dig for! TIL MÆND, KVINDER, SINGLER OG PAR. Hvad tænder mænd og kvinder på? Er det kun mænd, der har sex på hjernen?

Tænker kvinder lige så meget på sex. Mænd har behov for regelmæssig sex, og de vil helst selv tage initiativet. Sådan lyder et par af de myter, som sexologerne Jesper Bay-Hansen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail