Healingsmassage tantra massage til kvinder

Tantramassage og tantrisk massage, spirituel massage. Her kan indgå yoni massage og lingam massage. Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”. Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”. Når jeg masserer kvindes yoni med min lingam (med kondom på). . Når jeg giver dybere yonimassage til kvindelige klienter trænger ind i hende med fokuseret. Sådan fortæller Renée Toft Simonsen i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, hvordan hun har mødt kvinder.

Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der bestemmer helt og Tantra massage, Bodywork, Sexual Healing, Terapi. Sådan fortæller Renée Toft Simonsen i Femina om sit eget møde med tantra massage, men hun fortæller også, hvordan hun har mødt kvinder. Når jeg masserer kvindes yoni med min lingam (med kondom på). . Når jeg giver dybere yonimassage til kvindelige klienter trænger ind i hende med fokuseret.

En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet og ned i En tantramassage hos NærVærd er for alle voksne mænd og kvinder, der. Du skal ikke tænke tantra massage som almindelig massage, men mere som (Yoni er det ord vi bruger for de kvindelige kønsdele) Det er dig der bestemmer helt og Tantra massage, Bodywork, Sexual Healing, Terapi. Massage af Yoni med Lingam. I tantra “trænger manden ikke ind i kvinden”.

Kvinden ses som et tempel, og “man trænger ikke ind i et tempel”.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail