Amager sex ingen sex

Men man kan spekulere i, at sex måske ikke er så spændende og nyt som i starten af et parforhold, når der er gået nogle år. Det kan godt være. I Ørstedsparken i København har skilte med kommunens logo fortalt parkgæster, at de skal huske at vise hensyn, hvis de har sex i parken. Den sex-sigtede fra Amager: Nægter at tale. Den årige mand, som er fængslet for drab og to voldtægter, har endnu ikke sagt noget til politiet. Mange par fortæller ingen steder, at de har et forhold uden sex. Sådan er det ikke hos Namthip og Kjeld. De har ikke haft sex i tre år, men det er.

Manglende sex i et ægteskab eller længerevarende forhold er slet ikke unormalt, selvom det måske føles sådan, når man selv står i situationen. Men man kan spekulere i, at sex måske ikke er så spændende og nyt som i starten af et parforhold, når der er gået nogle år.

Det kan godt være. Den sex-sigtede fra Amager: Nægter at tale. Den årige mand, som er fængslet for drab og to voldtægter, har endnu ikke sagt noget til politiet.

Manglende sexlyst - kvinder mister sexlysten i lange parforhold

Den sex-sigtede fra Amager: Nægter at tale. Den årige mand, som er fængslet for drab og to voldtægter, har endnu ikke sagt noget til politiet. Mangel på sex? Derfor har I ikke sex. Læs her og få den virkelige grund til hvorfor I ikke har sex. Mange par fortæller ingen steder, at de har et forhold uden sex.

Sådan er det ikke hos Namthip og Kjeld. De har ikke haft sex i tre år, men det er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail